Ovulatie Berekenen

Zwanger worden; ovulatie berekenen, vruchtbaarheid verhogen en meer

Home / Zwanger worden / Zwangerschapstesten informatie / Action zwangerschapstest: alles over de LifeCare test van Action

Action zwangerschapstest: alles over de LifeCare test van Action

Action, de budget vriendelijke winkel waar je onder andere leuke spulletjes kunt kopen voor in en rond huis, verkoopt ook ovulatietesten en zwangerschapstesten. Je vindt de Action zwangerschapstest in het schap tussen de verzorgingsproducten en cosmetica.

LifeCare Action zwangerschapstest

De LifeCare zwangerschapstest van Action is erg populair bij vrouwen die bezig zijn met zwanger worden. Waarom zoveel vrouwen voor deze test kiezen, komt vooral door de goede prijs-kwaliteit verhouding. De Action zwangerschapstest is spotgoedkoop, gebruiksvriendelijk en ook nog eens gevoelig.

Prijs zwangerschapstest Action

Dat vrouwen de zwangerschapstest van de Action niet kunnen laten liggen, komt echt door de prijs. Daar je voor een zwangerschapstest van bekende merken zoals ClearBlue en Predictor al gauw tien Euro kwijt bent, betaal je voor de LifeCare Action zwangerschapstest 1,49 voor een verpakking met twee zwangerschapstesten.

Gebruiksgemak

De test is niet moeilijk om te doen en het resultaat is makkelijk interpreteerbaar. Wat je moet doen, staat allemaal netjes in de bijsluiter vermeld.

Midstream
Op de verpakking staat dat het om een ‘midstream’ gaat. Een midstream is een mooi woord voor een test die je direct in je urinestraal kunt houden. Als je dat een geknoei vindt, of bang bent dat je de test (of je hand) onder plast, kun je natuurlijk ook wat urine in een schoon en droog potje opvangen en vervolgens het teststaafje er een aantal seconden inhouden.

Resultaat aflezen
Staat er binnen de afleestijd twee roze streepjes op het testventer dan is de test positief en ben je zwanger. Een donker controlestreepje en een licht teststreepje komt vrij vaak voor als resultaat bij de zwangerschapstest van Action. Bij zo’n uitslag waarbij er een licht streepje op de zwangerschapstest staat, ben je ook zwanger. De test is negatief als er maar één streepje te bespeuren valt. Dit wil zeggen dat je niet zwanger bent of dat je te vroeg hebt getest.

Soms is de test negatief, terwijl je toch zwanger bent. Een vals negatief resultaat ontstaat doordat dat de concentratie hCG in de urine op het moment van de test nog te laag was. Na een dag of drie, zul je wel een positieve test hebben.

Wanneer testen met Action zwangerschapstest?

De zwangerschapstest van Action is een gevoelige test. Voor een positieve uitslag heeft deze test 25 mIU/mL hCG of meer nodig. Testen met deze gevoeligheid kun je al voor je NOD doen; al vanaf 4 dagen voor je menstruatie.

Lees ook: wanneer zwangerschapstest doen ?

Zwangerschapstest Action betrouwbaar?

Vaak wordt de vraag gesteld of de Action zwangerschapstest betrouwbaar is. Wij vroegen daarom op onze facebookpagina naar ervaringen. De reacties die op dit bericht kwamen, liegen er niet om. Het blijkt dat de meeste vrouwen die gereageerd hebben de Action zwangerschapstest betrouwbaar. Zo zie je maar dat goedkoop niet altijd duurkoop is.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+

1 reacties

  1. een mid stream is niet direct onder de urine straal. Een mid stream houd in dat je eerst je vagina wast en daarna eerst een beetje plast en daarna pas de test in de urine straal houd. Dit is omdat er veel bactieren in de vagina zitten en die kunnen de test beïnvloeden. door eerst te wassen en een beetje te plassen voor je de test gebruikt spoel je deze bactieren weg.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *