Ovulatie calculator

ovulatie berekenen met de ovulatie calculator

Ovulatie berekenen – vruchtbare dagen berekenen

Met onze handige ovulatie calculator kun je de datum van je vruchtbare dagen en de eisprong / ovulatie uitrekenen. Door geslachtsgemeenschap te hebben in deze vruchtbare periode, vergroot je de kans op een zwangerschap aanzienlijk!

Ovulatie Berekenen

Datum van de eerste dag van je laatste menstruatie

Jouw cylcuslengte

Je moet er rekening mee houden dat het resultaat van de ovulatie calculator in het geval van een onregelmatige menstruatiecyclus een stuk minder betrouwbaar is. Daarom hou je beter ook de ovulatie symptomen in de gaten.

Lees meer do’s en don’ts op het gebied van zwanger worden.

33 reacties

 1. sam schreef:

  Ik heb een vraag.
  We hebben een dochter geboren in 2012
  ik heb in okt 2013 een buitenbaarmoedersezwangerschap gehad daar bij is mijn linker eileider weggehaald. Sinds dien is mijn mestruatie om de 3 weken. Dit jaar 2015 mei heb ik een miskraam gehad met 12 weken. Mijn vraag is nou … hoe groot mijn kans is om ooit nog is een kindje te krijgen onze moed is eigelijk een beetje in onze schoenen gezakt . We willen graag nog een kindje derbij
  alvast bedankt.

  • wilma schreef:

   De kans is gewoon heel groot. Je rechter eierstok bent deels de werking van de linker erbij over. Iemand met een halve eierstok zal vaak de werking van 1 eierstok hebben. Mocht een zwangerschap toch te lang uit blijven dan Kun je de huisarts om een verwijzing vragen. Ziekenhuis kan je dan hormonen voorschrijven om meer eitjes te laten ontwikkelen aan je eierstok. Succes !!!

 2. kimberley schreef:

  Hoi ik heb 2 vragen.
  ik ben eind januari gestopt met de pil, 8 maanden geleden en ik ben nog steeds niet zwanger geworden.
  is er een kans dat ik nog zwanger word?

  Kan je ook 5 dagen voor de menstruatie zwanger worden? Mijn menstruatie cyclus is 28 dagen.

  Alvast bedankt.

 3. Priscilla schreef:

  Hallo ik heb u een vraag ik ben op 20 september ongesteld geworden mijn vruchtbaarheid zou van 02-10-2015 tot 06-10-2015 zijn maar er staat dat mijn ovulatie op 04-10-2015 Is ik heb gisteren sex gehad en hij Is klaar gekomen in mijn wel heel diep was pijnlijke was maar ik weet nu niet of ik zwanger kan worden ik kom er niet wijzer uit mvg priscilla

 4. hope schreef:

  hallo ik heb een vraag,
  ben nu 23 en al sinds mijn 15 onregelmatig. soms 2 maand geen menstruatie dan 3 weken wel enz enz..
  vorige keer 3 maand geleden ovulatie gedaan op 13 juli .. nu is mijn vraag test die test maar 1 dag positief dan of hoe gaat dit precies in zijn werk.. ?
  ook vroeg ik me af of ik niks kan doen aan die onregelmatige bloedingen. mijn artsen doen niks . alles prima is enkel allemaal hormonaal.. maar daar ben ik vet mee..
  nu na 2 maand geen mesntruatie te hebben dacht ik eindelijk zwanger te zijn.. maar niet dus.. heeft er iemand tips.. want vind dit echt vervelend…
  en kan je een eisprong krijgen tijdens je menstruatie aangezien ik soms 3 weken mijn menstruatie heb ?
  ik weet het zijn mischien domme vragen..
  maar moet me toch van het hart.

  hopelijk hebben jullie tips.
  want we willen zo graag nog een 2 de wondertje ! het is echt niet tof om zo onzeker door het leven te gaan op dit vlak natuurlijk..

 5. Nini schreef:

  Hallo … Ik heb 31 oktober positiefe ovu test…
  En op die dag gemeenschap gehad .. Dus op 1 of 2 november heb ik mijn eisprong… ( weet ik ook niet zeker) want mijn cyclus is 30 dagen
  Dus mijn vraag is is dat gnoeg om de eisprong te bevruchten..
  Kan niet meer gemeenschap hebben want mijn man die werkt… S’avonds
  Wel jammer maaj jah

  Alvast bedankt 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *