ovulatie berekenen met de ovulatie calculator

Ovulatie calculator

Met onze handige ovulatie calculator kun je de datum van je vruchtbare dagen en de eisprong / ovulatie uitrekenen. Wanneer je vrijt in deze vruchtbare periode, vergroot vergroot je de kans op een zwangerschap aanzienlijk!

Eisprong en vruchtbare dagen berekenen

Ovulatie Berekenen

Datum van de eerste dag van je laatste menstruatie

Jouw cylcuslengte

Resultaat interpreteren

Het resultaat van de ovulatie calculator is redelijk betrouwbaar bij vrouwen met een regelmatige menstruatiecylus. Een regelmatige cylcus is een menstruatiecylus waarbij je tussen twee menstruaties in telkens hetzelfde aantal dagen telt.

Bij een onregelmatige menstruatiecyclus kun je naast het berekenen van je ovulatie beter ook de ovulatie symptomen in de gaten houden, want enkel het gebruik van een ovulatie calculator of applicatie is in dat geval niet betrouwbaar genoeg om dit in te zetten bij het zwanger worden.

Ben je niet zeker of je een regelmatige of onregelmatige menstruatiecyclus hebt, leer dan hier hoe je jouw menstuatiecylcus berekenen kunt.

Handige links: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.popularapp.periodcalendar

33 reacties op “Ovulatie calculator”

  1. Hallo
    Ik heb een dag voor mijn menstruatie onveilige seks gehad met mijn vriend hoelang zou het duren voordat ik zwanger kan zijn ben al eerder zwanger geweest
    Groetjes femke

  2. Suriinaa Suziinaa

    🙋🏽‍♀️

    Ik ben afgelopen 5 mei ongesteld geweest, ik heb afgelopen weekend lekker gedaan met me partner. Vandaag de 17de heb ik me eisprong maar ik ben sinds gisteren aan t bloeden! Wie weet wat t kan zijn ??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *