Conceive Plus: hét vruchtbaarheidsvriendelijk glijmiddel

Het grootste deel van de commercieel verkrijgbare glijmiddelen zijn schadelijk voor sperma. Conceive Plus is, in tegenstelling tot een gewoon glijmiddel, een vruchtbaarheidsvriendelijk glijmiddel welke geschikt is voor koppels met een kinderwens.

Wat is Conceive plus

Conceive plus is een glijmiddel dat in samenwerking met vruchtbaarheidsexperts en universitaire laboratoria in de Verenigde Staten werd ontwikkeld. Dit PH neutrale glijmiddel, zonder schadelijke stoffen creëert een optimale omgeving voor zaadcellen; het bootst het vrouwelijke baarmoederhalsslijm goed na. Het heeft als doel de conceptie te bevorderen. Het is wetenschappelijk bewezen dat Conceive Plus ongevaarlijk is voor zaadcellen.

Lees ook: glijmiddel en zwanger worden

Geen schadelijke stoffen

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft de optimale conditie van zaadcellen bepaald. Om goed te functioneren en te overleven moet sperma een PH waarde van 7,0 tot 8,5 bevatten. Zaadcellen zijn niet gezond genoeg en verliezen hun bevruchtende vermogen wanneer hun PH waarde buiten dit referentiekader valt. Het voordeel van Conceive plus is dat het de PH waarde van de zaadcellen niet aantast. Het bevat ook geen ethyleendiaminetetra-azijnzuur, een schadelijke stof die er van verdacht word de vruchtbaarheid aan te tasten.

Bestel hier Conceive Plus voor de beste prijs

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *