originele geboortekaartjes

De origineelste, leukste, liefste en hipste geboortekaartjes

In landen zoals Nederland en België is het een ware traditie; kaartjes versturen als aankondiging van de geboorte van een baby. Geboortekaarten zijn er dan ook in vele soorten en maten. Vroeger kon je hiervoor alleen terecht bij de drukker in de buurt, maar tegenwoordig kun je online je hartje ophalen. Er zijn vele creatievelingen die mooie, hippe en unieke geboortekaartjes ontwerpen, waarbij je je kaartjes speciaal op maat kan laten maken. Natuurlijk kun je ook zelf kaartjes maken. Op internet zijn talloze websites waarbij je met behulp van een online kaartjesmaker al je creativiteit kwijt kunt. Maak bijvoorbeeld geboortekaartjes met eigen foto of met een foto van de baby of iets geheel anders, een retro geboortekaart bijvoorbeeld. Hoe leuk is dat maar niet! Bij veel aanbieders kun je trouwens een gratis proefdruk van je geboortekaartje krijgen.

Waar geboortekaartjes bestellen

Wil je zo langzamerhand de geboortekaartjes bestellen? Hieronder wijzen wij je de weg naar verschillende aanbieders en ontwerpers.

[ezcol_1half]

blijkaartje geboortekaartjesBlijkaartje.nl
De lieve, schattige en tevens originele geboortekaartjes van blijkaartje.nl zullen ongetwijfeld elke aanstaande ouder bekoren. De kaartjes zijn helemaal naar eigen smaak aan te passen; je kunt verschillende elementen van de kaartjes met elkaar combineren. Voordat je een bestelling plaatst, kun je een gratis proefkaartje aanvragen.

[/ezcol_1half]

[ezcol_1half_end]

hippe geboortekaartjesHippe-geboortekaartjes.nl
Bij Hippe Geboortekaartjes vind je de hipste geboortekaartjes voor jongens, meisjes, tweelingen en adoptie en dat in verschillende stijlen. Op basis van een design van een bekende ontwerper maak je online het hipste kaartje zelf! Bestel een echte proefdruk voor slechts €1 (gratis verzending).

[/ezcol_1half_end]
[ezcol_1half]

gribbeltje geboortekaartjes Gribbeltje.nl
Origineel, strak en bovenal kleurrijk, dat zijn de geboortekaartjes van Danielle Frensch. Onder de naam Gribbeltje ontwerpt zij feestjes in een envelop. Gribbeltje is een complete lijn geboortekaartjes in een heel eigen stijl: strakke belijningen, spetterende kleuren en vriendelijke karakters. Ook vind je er tweeling- en adoptiekaartjes. In overleg kunnen de geboortekaartjes helemaal naar eigen wens worden aangepast.

[/ezcol_1half]

[ezcol_1half_end]

krtjes geboortekaartjes Krtjes.nl
Zijn kleurrijk en eigentijds eigenschappen zijn waar jouw ideale geboortekaartje aan moet voldoen? Sla deze website dan zeker niet over! De kaartjes van de zussen Saskia en Elske hebben een moderne look en laten je versteld staan qua originaliteit. Handig is dat je een gratis proefdruk van jouw favoriete ontwerp mag aanvragen, zodat je het kaartje in het echt kunt bekijken.

[/ezcol_1half_end]

 

[ezcol_1half]

plukgeboortekaartjesPlukgeboortekaartjes.nl
Je bent hier absoluut aan het juiste adres als je op zoek bent naar iets anders dan anderen. De moderne geboortekaartjes, uitgevoerd in vele vrolijke kleurtjes worden niet gemaakt van papier, maar wel van vilt en stof. Bovendien wordt elk kaartje vakkundig met de hand vervaardigd. Annette Wiltenburg, bedenkster van plukgeboortekaartjes, combineert haar kennis van het grafische vak met textiele vormgeving. En dat stralen haar kaartjes uit!

[/ezcol_1half]

[ezcol_1half_end]

lilalein geboortekaartjes Lilalein.nl
Alle illustraties op de geboortekaartjes van Lilalein zijn handgetekend en hebben een warme en levendige uitstraling. De basiscollectie biedt vele thema’s maar kunnen ook naar persoonlijke wens worden aangepast. Door jaren lange ervaring als illustrator, kan Marjolein van Lilalein bijna elke persoonlijke wens, vertalen naar een lieve en levendige illustratie. Een bijzondere collectie met liefde en oog voor detail.

[/ezcol_1half_end]

 

[ezcol_1half]

cardart geboortekaartjes Cardarth.nl
De creaties van Ingeborg Herckenrath zijn erg bijzonder door de combinatie van schilderkunst met hedendaags design. Je kunt niet alleen kiezen uit de lieve en hippe kaartjes op de website, Ingeborg ontwerpt ook geboortekaartjes op maat. Door haar jarenlange ervaring als grafisch vormgever kan ze jouw idee perfect vertalen.

[/ezcol_1half]

[ezcol_1half_end]

tsjip geboortekaartjesTsjipgeboortekaartjes.nl
Een breed scala aan originele kaartjes vind je bij tsjip geboortekaartjes. De ene heeft een romantische tint en de andere is weer origineel. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen. Ze zijn prachtig en stuk voor stuk ontworpen door Lolita Blancke. Tsjip geboortekaartjes staat voor originaliteit, kwaliteit en persoonlijke service.

[/ezcol_1half_end]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *