zwangerbox zwangerschapsdoos

Gratis zwangerbox / zwangerschapsdoos aanvragen

Wist je dat je als zwangere in de watten wordt gelegd? Je kunt her en der een zwangerbox oftewel een zwangerschapsdoos aanvragen. Zo’n doos zit boordevol handige spulletjes en kortingsbonnen voor (aanstaande) mama en baby. En het leuke is… je krijgt ze helemaal helemaal gratis!

Zwangerbox of zwangerschapsdoos aanvragen

Zo’n zwangerbox of zwangerschapsdoos aanvragen gaat heel snel. Het enige wat je moet doen is naar de betreffende website gaan en je inschrijven, zodat je de ophaalbewijzen kunt ontvangen.

Gratis zwangerschapsdozen in Nederland

De Blije Doos 250x250

Het gratis WIJ cadeaupakket ontvang je tijdens de zwangerschap en is gratis. Het bevat onder andere de blije doos met een pak Pampers, Philips Avent fles, Prénatal sokjes, de special Geboorte, het magazine WIJ Jonge Ouders tijdens zwangerschap en eerste maanden na geboorte en een gratis mutsje met naam van kind. Na je inschrijving op de website ontvang je de WIJ Jonge Ouders thuis in de brievenbus en ontvang je een ophaalbericht om de blije doos op te halen bij een Prénatal filiaal van jouw keuze.

Ouders van Nu boxen 250x250

De gratis de Ouders van Nu Zwanger- en Baby Box is een zwangerbox vol gratis producten voor jou en je pasgeboren baby. Denk hierbij aan verschillende producten (proefmonsters) om uit te proberen, leuke tijdschriften, informatie en kortingsbonnen. Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je vanaf de 13e week van je zwangerschap een ophaalkaart via de e-mail. Als je je pas na de 13e week aangemeld hebt, krijg je het ophaalbewijs binnen enkele dagen toegestuurd. Met dit bewijs kun je de Ouders van Nu zwangerbox gratis gaan ophalen bij een Etos filiaal in je buurt.

Gratis zwangerschapsdozen in België

Ontvang verschillende cadaeuboxen in verschillende stadia van de zwangerschap en het leven van je kindje. De Paarse Doos cadeaubox krijg je tijdens de zwangerschap en de Roze Doos ontvang je net na je bevalling. De Blauwe Doos krijg je als je baby ongeveer 4 maandjes oud is, de Groene Doos als je kindje een jaar wordt en de Gele Doos als je kindje voor het eerst naar school gaat. Al deze cadeauboxen zitten vol verassingen, interessante informatie, proefmonsters en kortingsbonnen. Meld je nu aan bij De Roze Doos

ツ Like jij onze gezellige facebookcommunity al?

1 reactie op “Gratis zwangerbox / zwangerschapsdoos aanvragen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *