Gratis zwangerschapsdoos aanvragen

Wist je dat je als zwangere in de watten wordt gelegd? Je kunt her en der een gratis zwangerschapsdoos aanvragen. Zo’n zwangerschapsdoos zit boordevol handige spulletjes en kortingsbonnen voor (aanstaande) mama en baby. En het leuke is… zo’n zwangerschapsdoos is helemaal gratis! De aanvraag doe je binnen een handomdraai. Het enige wat je moet doen is naar de betreffende website gaan en je inschrijven, zodat je de ophaalbewijzen kunt ontvangen.

Zwangerschapsdozen in Nederland

WIJ cadeaupakket

Aanvragen: Ontvang gratis de blije doos, WIJ cadeaupakket

Het gratis WIJ cadeaupakket ontvang je tijdens de zwangerschap en is gratis. Het bevat onder andere de blije doos met een pak Pampers, Philips Avent fles, Prénatal sokjes, de special Geboorte, het magazine WIJ Jonge Ouders tijdens zwangerschap en eerste maanden na geboorte en een gratis mutsje met naam van kind. Na je inschrijving op de website ontvang je de WIJ Jonge Ouders thuis in de brievenbus en ontvang je een ophaalbericht om de blije doos op te halen bij een Prénatal filiaal van jouw keuze.

Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

Aanvragen: Gratis Ouders van Nu cadeauboxen!

De gratis de Ouders van Nu Zwanger- en Baby Box is een zwangerbox vol gratis producten voor jou en je pasgeboren baby. Denk hierbij aan verschillende producten (proefmonsters) om uit te proberen, leuke tijdschriften, informatie en kortingsbonnen. Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je vanaf de 13e week van je zwangerschap een ophaalkaart via de e-mail. Als je je pas na de 13e week aangemeld hebt, krijg je het ophaalbewijs binnen enkele dagen toegestuurd. Met dit bewijs kun je de Ouders van Nu zwangerbox gratis gaan ophalen bij een Etos filiaal in je buurt.

Aarzel niet om ze allebei aan te vragen!

Zwangerschapsdoos in België

Aanvragen: De Roze Doos BENL

Je ontvangt verschillende cadeauboxen in verschillende stadia van de zwangerschap en het leven van je kindje. De Paarse Doos cadeaubox krijg je tijdens de zwangerschap en de Roze Doos ontvang je net na je bevalling. De Blauwe Doos krijg je als je baby ongeveer 4 maandjes oud is, de Groene Doos als je kindje een jaar wordt en de Gele Doos als je kindje voor het eerst naar school gaat. Al deze cadeauboxen zitten vol verassingen, interessante informatie, proefmonsters en kortingsbonnen.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *