jongen of meisje- geslacht baby voorspellen

Jongen of meisje: geslacht baby voorspellen – de methoden

Zwanger van een jongen of meisje

Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, vraag je je meteen af of je een jongen of meisje zal krijgen. Het geslacht van je baby kun je rond de 14 weken zwangerschap te weten komen door een geslachtsbepaling echo te laten maken bij een pretechobureau. Maar wat nu als je zo nieuwsgierig bent en die veertien weken nog eeuwen lijken te duren? Probeer dan eens één van de alternatieve manieren die erg populair zijn onder zwangere vrouwen op deze aardbol om er achter te komen of je een jongen of meisje verwacht. Met een knipoog natuurlijk!

Geslacht baby voorspellen: op grootmoeders wijze

Vroeger voorspelden zwangere vrouwen het geslacht van hun baby met behulp van de alom bekende bakerpraatjes en in vele landen waarbij een echografie niet aan de orde van de dag is, wordt dit nog steeds gedaan. Helemaal niet betrouwbaar, maar daarom niet minder grappig!

Geslachtstest (urinetest)

In Amerika is hij al een groot succes en wordt zo langzaam aan ook bekend in ons land… de geslachtstest. Deze test werkt zoals een gewone zwangerschapstest op basis van ochtendurine. De fabrikant van de test claimt dat de test bijna 90% zekerheid geeft of je een jongen of meisje verwacht. Deze voorlopige voorspelling kan uitgevoerd worden vanaf dat je 6 weken zwanger bent.

Jongen of meisje: de Chinese conceptiekalender vertelt het!

Deze oude Chinese conceptiekalender zou aan de hand van de moeders leeftijd op het moment van de conceptie en de maand waarin de baby verwekt werd, kunnen vertellen of je een jongen of meisje krijgt.

Verklapt baby’s hartslag het geslacht?

Een van de meest populaire manieren om erachter te komen of je een jongen of meisje krijgt is gebaseerd op de hartslag van je baby. Is de hartslag van je baby 140 slagen per minuut of hoger dan krijg je een meisje. Als de baby’s hartslag lager is dan 140 slagen per minuut wordt het een jongen. Er is recent onderzoek naar gedaan en daar kwam uit dat er geen verband is tussen de hartslag van de baby en het geslacht. Net zoals alle andere bovenstaande manieren om het geslacht van je kleine uk te weten te komen, heeft deze ook helemaal geen enkele wetenschappelijke onderbouwing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *