3 verklaringen voor een licht streepje op je zwangerschapstest

licht streepje zwangerschapstest

Alhoewel er digitale zwangerschapstesten bestaan waarbij je een digitale plus of een lachende smiley ziet of waarbij zelfs het woordje zwanger verschijnt bij een positief resultaat, moet je bij de meeste testen nog gewoon streepjes aflezen. En dit blijkt soms nogal eens verwarrend te zijn en dan vooral als er een licht streepje op de zwangerschapstest verschijnt.

Licht streepje zwangerschapstest

Wat betekent nu eigenlijk een licht of vaag streepje of lijntje op de zwangerschapstest? Ben je dan zwanger of is het toch een negatieve test?

Een licht streepje, zwanger of niet?

Als je de zwangerschapstest goed hebt uitgevoerd (zie de controle lijn op de test) en de test afleest binnen de tijd die er op de gebruiksaanwijzing staat, betekent een licht streepje of een vaag streepje dat je een positieve zwangerschapstest hebt. Je bent dan zwanger!

3 redenen waarom er een lichte streep kan verschijnen

Nu zul je je vast afvragen hoe het komt dat het streepje zo vaag en ietwat onduidelijk kan zijn. Daar zijn verschillende verklaringen voor:

1. Er is nog niet zo veel van het zwangerschapshormoon hCG in je urine aanwezig, maar nét voldoende om het streepje op de test licht te laten doen uitvallen. Dit gebeurt vaak als je te vroeg test.

2. Je hebt getest met een zwangerschapstest die niet zo gevoelig is. De meeste testen op de markt detecteren de aanwezigheid hCG tussen de 10 mIU/mL (extra gevoelige zwangerschapstest) en 50 mIU/mL. Hoe minder gevoelig je zwangerschapstest is, hoe lichter het streepje kan zijn.

3. Je hebt teveel gedronken voordat je de zwangerschapstest hebt gedaan, is een andere reden van een licht streepje op de zwangerschapstest. Je urine is dan verdund en bevat minder hCG – de reden waarom het aangeraden wordt om ochtendurine te gebruiken.

vaag licht lijntje zwangerschapstest

Een voorbeeld van zo’n lichte streep

Lees de zwangerschapstest niet meer af als de tijd is verstreken, want de kans is groot dat je begint te twijfelen door het mogelijke indrooglijntje dat je ziet. Zo’n indrooglijntje is in geen enkel geval een positief resultaat! Als je over een week nog eens een testje doet, zul je merken dat de streep veel donkerder zal zijn.


You may also like...

64 reacties

 1. andrea schreef:

  Hallo

  Ik weet niet of bij mijn test van clearblue had gistermiddag test gedaan.
  Er verscheen binnen 7 min lichte streep en in controlevenster gewoon dikke blauw streep

  Maandagavond ook test gedaan verscheen ook heel vaag wel blauwe streep
  Mijn huisarts adviseerde TOT zaterdag wachten nog.keer testen ben vandaag 11 dagen
  Over tijd!!
  Wel last van.onderbuik krampen elke keer naar wc …

  Kan iemand mij vertellen of helpen? Alle antwoorden zijn welkom

  Alvast bedankt andrea j

 2. maria schreef:

  Je had maandag al een lichte streep op de test en dan gisteren nog eens dus ik denk wel dat je zwanger bent.

  Ik heb zelf ook altijd met clear blue getest en als hij negatief is, dan zie je echt geen blauwe streep en ook niet als je de test in het tegen het licht houdt.

  Doe de volgende test eens met ochtendurine, dan zal er toch echt wel een dikke streep moeten komen staan bij zoveel dagen overtijd. Of zo’n digitale test waar zwanger – niet zwanger op komt.

  Maria

 3. Nena schreef:

  Hey, toen ik de eerste maal zwanger was en m’n eerste test deed had ik echt een zeeeeeer flauw streepje (moest de test echt in het licht houden om het te zien) ik heb dan een week later nog eens getest en toen kwam er wel een dikke streep tevoorschijn (net zoals het artikel zegt!)

  bij de eerste test was ik ook al een aantal dagen overtijd dus ik denk mocht ik toen getest hebben op mijn 1e dag overtijd zou er ook niet veel opgestaan hebben … je hcg komt misschien niet helemaal goed op gang, vraag gewoon een bloedtest aan bij je huisarts dan weet je het 100% zeker en dan kan hij ook zeggen of je hcg waarden goed zitten of niet .

 4. geertje schreef:

  hallo
  ben ik weer
  ik ben ben 26 mei op de avond beetje ongesteld geworden
  heel winig meer bruin beetje bloed donkerrood
  tot de 30e mei en daarna de 31 werd ik wakker met hevige krampen dus dacht ga na de wc daar schrok ik me dood
  allemaal bloed en stolsels tenminste denk dat dat t was
  heb gelijk de vk gebeld en moest gelijk komen
  daar hebbe ze inwendige echo gedaan zagen zo niks ze dachten aann buiten baarmoederlijke zwangerschap hebbe n zwangerschap test gedaan was positief ben ik daar na door gestuurd gelijk na t ziekenhuis gynaceloog
  die kon ook zo niks zien maar ze zei wel dat t niet op n mk lijkt ik blijf onder controle daar want bloed als n rund maar de zw schap test is nog positief gister best wel dik streep je daarna zoveel weken test gedaan 1-2 weken plus 2 erbij natuurlijk en vandaag weer gedaan maar nu was de test streep heel licht heel apart iemand ervaring mee zit er wel erg mee

 5. geertje schreef:

  hallo 2 juni weer test gedaan weer licht streepje
  terwijl de begin testen een hele dikke streep hadden
  heeft dat ergens mee te maken
  bloed nog n klein beetje maar test blijft positief
  alleen n veel lichtere streep zou nu 3-4 weke zijn

 6. Kim schreef:

  Hallo Geertje,

  Ik heb gelezen dat je na een miskraam ook een positieve test krijgt, omdat het HCG-hormoon nog in je lijf zit. Ik ben bang, als ik je verhaal zo hoor, dat dat aan de hand is. Vraag het anders voor de zekerheid na aan je gyneacoloog.

  Sterkte, ben ik bang.

  Groetjes.

 7. mar schreef:

  hoi, ik had ook op 3 juli een licht streep op me zwangerschapstest, maar heb op 4 juli gewoon me mestruatie gehad. ik zou eigenlijk me menstruatie op 1 juli moeten krijgen. ben ik zwanger of niet? heb anno 12 juli geen test meer gedaan…bang om teleurgesteld te worden. dus wacht gewoon wat het deze maand wordt!!

 8. WENDY FITEN schreef:

  ik heb een vraagje ik heb een zwangerschapstest gedaan en er staat 1 streepjen op en het tweede gedeelte slaat roos uit zijn gelijk twee roze streepjes ben ik nu zwanger? wil je aub iets laten weten mvg wendy

 9. Bella schreef:

  Hallo allemaal wie weet er een antwoord op mijn test :s ik ben nu namelijk heel erg aan het twijfelen van ja of de nee , ik heb gisteren een test gedaan en aan het eind van de 5 min was er ineens een heeeel dun streepje op het positiefe stukje van de test dus,, ik dacht dit is niet echt duidelijk voor me ik doe er morgen ochtend wel 1 met ochtend urine en kreeg weer echt in de laatse minuut van de test weer een heeel licht streepje ben nu wel voor de derde dag over tijd en me vorige menstuatie was ook al heel vreemd gegaaan.. wie kan mij vertellen ben ik zwanger of niet :s afz bella

 10. kimmie schreef:

  hoi,

  ik probeer al meer dan een jaar zwanger te worden nu had ik vandaag erg last van me krampen en bruinverlies toen had ik een test gedaan heel licht positief en toen kwam donkerrood verlies ben ik nu zwanger of niet??

  groetjes kim

 11. B schreef:

  Hoi,
  Ik ben vandaag 4 dagen over tijd en ben sinds een Week regelmatig misselijk.
  Heb gister een test gedaan van etos en daar kwam een licht streepje in het wel of niet zwanger vakje. Vandaag heb ik weer een test gedaan van c1000 en ook daar krijg ik een licht streepje.
  Zou ik nou wel of niet zwanger zijn?

 12. phoebe schreef:

  Hoi allemaal,

  Ik heb gisteren na 1,5 week over tijd te zijn een test gedaan met ochtendurine hier kwam een heel licht streepje in het positief gedeelte te staan.Vorige maand was ik ook 4 dagen overtijd en toen kwam er geen streepje te staan. Nu heb ik gisteren middag een bloeding gekregen gepaard met hevige krampen. Ik weet niet of dit nu een miskraam is of gewoon mijn menstruatie die door is gekomen. Heb ook deze maand verschillende zwangerschapssymptomen gehad maar geen aandacht aan gegeven. Kan iemand zeggen wat het kan zijn?

  Grtz Phoebe

 13. Joy schreef:

  Hallo dames,
  Ik heb gisteren een zwangerschaps test gedaan omdat mijn menstruatie twee keer niet is gekomen, nu zag ik een plusje op het uitslag venster maar die was redelijk licht. Ben ik alsnog zwanger of is dit een valse uitslag?

  Heel erg bedankt alvast!

 14. Lianne schreef:

  Hoi allemaal,

  Ik heb net een test gedaan van de kruidvat, die van 2 stuks voor 5,00 euro.. Nu is het midden op de dag. de controlestreep is duidelijk donker roze en het 2e streepje is ook duidelijk zichtbaar alleen wat lichtroze.. maar nu heb ik een vraag, ik ben wel een beetje ongesteld, heel donker en heeel weinig..

  betekend dit dus dat ik wel zwanger ben?

  Liefs Lianne

 15. katlijn schreef:

  In 2010 hetzelfde meegemaakt. Ik kreeg mijn maandstonden niet, wanneer ik ze verwachtte, dus ik besliste om een test te doen. Ik had ook een heel licht streepje.
  Ik belde in paniek naar mijn vriendin, die me wist te kalmeren. Ze stelde voor om naar de apotheek van wacht te gaan om een 2e test.
  Bij de apotheek kreeg ik een digitale test met + en -, en waar op staat hoelang je zwanger bent (dat is van clearblue). Op deze manier was er geen twijfel meer.
  De test is wel een heel stuk duurder (zo’n 16 euro als ik het me goed herinner)
  Het resultaat was dat ik inderdaad zwanger was: al een 3tal weken 🙂 (ondertussen mama van een flinke zoon van 2,5j)

 16. fatima schreef:

  Hallo, dames.

  Ik ben nu een week overtijd. Heb gister een test gedaan en er kwam direct een licht blauw streepje. Vanmorgen weer gedaan en weer een licht streepje. Ik heb wel buikpijn maar niet zo heftig als mijn normale menstruatie. Verder ga ik enorm veel naar de toilet en voel ik me misselijk. Wat denken jullie? Ben ik zwanger?

  Gr Fatima

 17. Verna Sexton schreef:

  Hallo, Heb net een zwangerschapstest gedaan.. en er verscheen echt een heel licht, bijna wit streepje in het testvenster… Nu heb ik de laatste tijd wel vaker zwangerschaptesten gedaan (allemaal de zelfde testen, huismerk) omdat ik door problemen met me cyclus gestopt ben met de pil, ben dus niet gestopt om zwanger te worden, maar een baby zou wel welkom zijn! mag dat duidelijk zijn!! Heb, mede omdat ik gestopt ben met de pil, een erg onregelmatige cyclus en vergeet ook telkens wanneer me laatste menstruatie was.. (ja stom, moet er eigenlijk opschrijven maar goed) Doe nu dus telkens als controle, voor de zekerheid, een test. Maar de test van vanavond gaf dus een heel licht streepje..Echt heel erg licht, wit-roze streepje en ook het gehele venster was beetje roze gekleurd. Nu had ik ook nog een oude negatieve zwangerschap liggen, Daar heb ik hem mee vergeleken en in die is helemaal niks te zien, ook het venster is helemaal (spier)wit Ik dacht misschien kan je de streepjes al ligt zien, nog voordat je de test doet…dus heb ik hem ook vergeleken met een nieuwe test en ook daar is helemaal niks in te zien, niet in het testvenster als ik het controle venster. Nu nu is mijn vraag.. Ben ik zwanger? In de bijsluiter staat wel: de lijnen kunnen variëren in kleurintenties. Zelfs als 1 van de lijnen erg licht is, betekend dit dat het zwangerschaphormoon in uw urine aanwezig is. Ga zowiezo van de week nog een test doen.. maar zit nu wel beetje in spanning dus wou het hier graag met jullie delen en ook de vraag stellen : betekend zo’n echt héél héél licht streepje dat ik zwanger ben?

 18. Marquis B. Simon schreef:

  Hallo dames, Ik heb een heeeeel licht streepje op de zwangerschaptest. Volgens de dokter is elk streepje of verkleuring een indicatie van het zwangerschapshormoon en dus zwanger. Maar ik heb nu deze week al drie dagen getest en het is nog steeds niet duidelijker geworden. Iemand hier ervaring mee? Je zou deneken dat na een week het HCGhormoon toch zou toenemen en de streep dikker of duidelijker zou zijn?

 19. dorien schreef:

  Hallo, ik heb 9 dagen geleden sex gehad met me vriend hy is in mij klaargekomen en ik slik de pil niet. Ik ben nou dan well ongesteld geworden 1 week telaat.. Ik had een vroege test gedaan daar kwam een licht streepje op je zag hem bijna niet. Ben ik nou dan zwanger? Waneer moet ik opnieuw een test doen? Help!

 20. aurore schreef:

  Hallo allemaal ik ben heel hard aan het twijfelen. Ik gebruik de ring en heb 3 maand geleden 2 weken overtijd gegaan en men regels gehad en dan een maand normaal en nu was ik terug 2 weken te laat met verwijderen van e ring en heb een druppeltje bloed gehad en dan niets.
  Mijn eerste test was neg. (woensdag)maar zag ik een roos puntje nu een (zaterdag) terug getest en ik zie de lijn in de achtergrond ik docht dat ik droomde maar mijn man ziet ook die lijn. Maar je moet heel goed zien. Ben ik dan zwanger of niet? Ik wil dood graag dat het zo is. Ik voel me zo goed nu. Groetjes van Aurore

 21. jasmijn schreef:

  Hallo allemaal!
  Ik heb een vraagje.. ik heb paardagen geleden een zw test gedaan van kruidvat die gaf positief aan! Maar get was niet zo fel als die andere lijn want het moest een kruis worden maar je ziet wel duidelijk een kruis! Maar ik heb vandaag een predictor test gedaan die gaf negatief aan..? Ik twijfel nu wel hoor.. iemand die me kan helpen????

 22. sanne schreef:

  Afspraak maken met je huisarts?? Die doet dan een test en laat je waarschijnlijk bloed prikken

 23. ton schreef:

  we doen al 3 weken zon test en steeds zon dun lijntje wat betekend dat eigenlijk
  iemand die ons kan helpen
  gr ton en marianne

 24. Monica schreef:

  ik heb 3 keer een test gedaan met life care zwangerschapstest. en bij Controle geeft tie helemaal paars aan. maar bij Test Geeft tie licht paars aan. betekent het dat je dan zwanger bent want we hebben op veel internet gevonden dat een licht streep je betekent dat je zwanger bent maar de vraag is ben ik dan zwanger?

  • fatima schreef:

   Ze zeggen een licht streepje is een streepje… maar als je nou over een aantal dagen het weer probeer dan is het misschien wat duidelijker. En je kan het beste het bij je eerste urine doen dan heb je meer hormonen.

   Succes.

 25. Jessica schreef:

  ik heb vandaag een test gedaan van lifecare, er staat op de verpakking 2 streepjes ben je zwanger… maar staan 2 verticale lijnen, dan heb je T is zwanger en c is controle… nu was T er eerder dan de C en was de t horizontaal… ben ik nu zwanger??

 26. Suus schreef:

  Beste allemaal,

  Ik heb gisteren getest met een etos zt en wij kregen ook een heel licht streepje te zien. Ik ben nu ook overal bevestiging aan het zoeken haha. Een streep is een streep lees ik steeds dus we zijn hoopvol. Ik doe over 3 dagen weer een (andere) test (ik denk met clear blue want die had ik bij mn vorige zwangerschap ook gebruikt en was fijn. Gaf ook aan hoe lang je ongeveer al was aangeteld). Dus ik durf pas echt blij te zijn als we over 3 dgn een bevestiging hebben. Maar om even terug te gaan naar hetverhaal van Jasmijn. Ik lees op verschillende pagina’s dat de testen van Predictor niet te vertrouwen zijn! Soms verschijnt er geen streep als ze wel zwanger zijn andere keren wel een streep als ze niet zwanger zijn… Er is zelfs iemand die de predictortest heeft gedaan met de urine van haar man en toen verscheen er een vaag streepje… Dat kan/mag echt niet! Dus ik zou OF een andere test halen OF idd gewoon een afspraak maken bij je dokter (bloedprikken ter bevestiging). Of heb je inmiddels je bevestiging al 😉 In ieder geval zitten we allemaal in hetzelfde schuitje lijkt t. Dames succes allemaal en hopelijk goed nieuws voor allen!

  Grtzzz xXx Suus

 27. San schreef:

  Hoi,

  Ik heb gestest met predictor/clearblue en kruidvat exemplaren, bij alle 3 kreeg ik hetzelfde licht streepje te zien (of plusje). Heb gestest bij 4 dagen overtijd maar bloedtest geeft twijfel aan, dus moet ik nog paar daagjes wachten om testjes opnieuw te doen … Spannend 😉
  Ik moet mij inhouden of ik koop er elke dag, wat niet goed is voor de portemonee 🙂

 28. sandra schreef:

  ik ben 3 maand geleden bevallen via een keizersnee ik heb een zwangerschapstest van predictor gdaan de vroege vier dagen eerder en ben nu 4 dagen over tijd we zageneen heel vaag lijntje als we die bij het licht hielden nu heb ik een cb gehaald digitaal die geeft niet zwanger aan ben ik nu wel of niet zwanger

 29. sandra schreef:

  hey lily

  wat is dat dan een indrooglijn nog nooit van gehoord

  maar bedankt voor je reactie

  gr sandra

 30. lin schreef:

  Een lichte binnen de af leestijd betekend zwanger.
  Als je daarna een digitale doet en die zegt niet zwanger dan is deze test minder gevoelig en heeft dzee meer hcg nodig om te kunnen bevestigen dat je zwanger bent

  • sandra schreef:

   dan ga ik ervanuit dat ik gewoon zwanger ben heb wel de symptomen gevoleige tepels ontzettend moe en nog steeds niet ongesteld ik doe aan het einde van de week gewoon nog een test en dan zien we het wel bedankt voor je reactie lin

   groetjes sandra

 31. sandra schreef:

  ik heb morgen om 8 uur een afspraak bij de huisarts ze willen me daar toch even testen zeker omdat ik 3 maanden geleden bevallen ben via een keizersnede en de zwangerschap niet zo goed liep maar heb een kerngezonde prachtige dochter ik laat morgen wel even weten wat de huisarts heeft gezegd is het wel zo dan ben ik er harstikke blij mee dan word dit me vierde kindje en voor me vriend zijn tweede we hopen zo dat het wel zo is

  groetjes sandra

 32. sandra schreef:

  zwangerschapstest bij de huisarts gehad was negatief dan snap ik er nu echt niks meer van als ik volgende week nog niet ongesteld ben dan moet ik weer komen en kijken wat ze dan gaan doen maar me gevoel zegt toch echt dat ik zwanger ben we hebben zelf het lichte vage lijntje binnen de afleestijd gezien we wachten wel weer af erg frusterend dit deze onzekerheid

 33. annie schreef:

  beste mensen

  ik heb gister een test gedaan van life care. het streepje in de c was van boven naar beneden maar de streep in de t was van links naar rechts. ben ik dan zwanger of is er iets niet goed met de test.

  mvg

  annie

 34. kaylee schreef:

  hallo,
  ik heb een vraagje ik heb 2 weken geleden op donderdag een test gedaan bij de dokter waarvan ze 2 licht gestreepte positieve uitkomst hadden, ze hebben voor zekerheid een bloedtest gedaan die blijkt negatief te zijn.
  zou het zijn dat ik te vroeg heb getest en toch zwanger ben?

  met vriendelijke groet,
  kaylee

 35. lucie schreef:

  Hallo ik heb een vraag ik heb een zwangerschap test gedaan van uit action en er stond op T een heeell lichte roze strip en op C en donkere strip en heb pijn aan men borsten ben ik nu zwanger ?ik heb dit 3keer gedaan in altijd zelfde

  • juist schreef:

   Ik zou als je niet zeker weet, een wat duurdere test doen, maar aan de meeste testen kan niet veel mis zijn. Dus ja je bent zwanger wil je het zeker weten, doe dan een andere test. Of ga naar de dokter….

 36. joyce schreef:

  Hallo
  ik ben 5 dagen overtijd en zie steeds een licht streepje heeeelll licht.maar is dit een foutje of ben ik toch zwanger?

 37. Cel schreef:

  Hallo, ik heb dus prz het zelfde. Net een test gedaan (kruidvat). Dus ook een heel lichte streep.. Wat nu?

  • joyce schreef:

   Idd daar heb ik dus ook last van bij de kruitvat plus testen staat er een plusje en bij clear beu ook plusje.maar bij kruitvat 2 voor 5 euro geen streep meer.ik snap er niks van….

  • Mieppie schreef:

   Hallo Cel,

   Als het controlestreepje aanwezig is, en je de test binnen de daarvoor aangegeven tijd hebt afgelezen, betekend een licht streepje dat je zwanger bent. Ik had het een paar dagen nadat ik overtijd was ook. Twijfelde hierdoor. Een digitale test van Clearblue gekocht, deze een aantal dagen later uitgevoerd en die gaf heel erg duidelijk aan dat ik zwanger was.

   Gr.

 38. Elene schreef:

  Ik heb al 2 weken op diverse zwangerschapstesten vooral die van de kruidvat 2v5 moet ik erbij zeggen lichte streepjes. Binnen de 5 minuten waren ze licht gekleurd. Hadden ze al niet donkerder moeten zijn? Waarom worden ze niet donkerder?

 39. ellen schreef:

  ik had vandaag een zwangerschap test gedaan van de action.
  maar die gaf in het controle vakje 2 strepjes wat heel raar is en niks in het andere vakje! de ene streep is heel donker en de andere is heel licht.
  Maar ik vind het zo raar dat er in het controle streepje wel 2 strepen staan en in het andere vakje niks kunnen jullie me er mee helpen?

 40. mopje schreef:

  Haai vanacht ging ik naar de wc bij het afvegen wat rozige afscheiding bij het afvegen en daarna niet meer. Had eergisteren een test gedaan die was negatief. Zou het kunnen dat mijn menstruatie opgang komt? Want ik merk niks had een aantal dagen daarvoor al buikpijnen vandaar dat ik de test had gedaan. Af en toe wat prikkelige borsten

  • drolletje schreef:

   Hallo mopje, het zou idd kunnen dat je menstruatie op gang komt.ook kan het zijn dat je het begin van een blaasontsteking hebt maar dat merk je dan wel normaal gezien.

 41. Fietje schreef:

  Hi! Vorige week zondag was mn nod. S ochtends meteen een test gedaan en die was zeer licht maar toch positief. Als ik nu, een week later, test is de positieve lijn nog steeds erg licht. Sinds afgelopen donderdag heb ik bloedverlies variërend van helder rood tot donker bruin. Lastig weet nu gewoon niet waar ik aan toe ben… Iemand tips?

 42. xmuisje schreef:

  Dames,

  Ik heb 4 dagen voor nod getest, ik kreeg voor die controle streep een heel doorzichtig dun lijntje die alleen zichtbaar was als ik hem in het licht hield. Ik keek iets later en ik zag dus een dun duidelijker lijntje nog niet helemaal. Maar wel beetje zichtbaar wat betekent dit?

 43. Bagci schreef:

  Ik zie een lange streep en een dunne streep

 44. Shauni schreef:

  Hallo.
  Ik heb een vraag.
  Ik heb door mijn maagverkleining een onregelmatig menstruatie. Nu bijna twee weken geleden heb sex gehad met mijn beste vriend nu heb ik vorige week donderdag een test gedaan waar een heel vaag streepje op kwam.
  Nu de afgelopen dagen heb ik steeds hoofdpijn, ontzettend zin in lekkere dingen maar daarna ben ik er misselijk van en nu vanavond dronk ik radler 0.0% maar daar werd ik ook misselijk van. En heb de hele tijd steken in me onderbuik!
  Ben ik dan nu zwanger of niet of dat op de eerste een licht/vaag streepje te zien was.

 45. Roosje schreef:

  Hallo allemaal ,
  Ik heb een vraagje ik heb 2 testen gedaan van de action en daar staan 2 lichte streepjes op allebei de testen en dan staat er op internet dat ik kan zwanger ben maar vandaag heb ik 1 gedaan van clearblue en daar staat geen streep kn iemand me helpen is het nou wel of niet

 46. Anoniem1 schreef:

  Ik slik de pil, voel me al tijdje misselijk ochtends.

  Nu heb ik getest met de etos test en ik krijg een heel dun streepje te zien. Ik slik de pil dus dat zou niet moeten kunnen. Ben ik zwanger?

 47. Anoniempje schreef:

  Ik denk dat als je hcg positief test en dus een lichte streep hebt dat je dan toch echt zwanger bent. Je kunt door de pil heen zwanger worden, zou even contact opnemen met je ha.

 48. Snijders schreef:

  Vandaag getest en heb een licht tweede streepje nog net duidelijk genoeg om te zien. ben ik echt zwanger na 2,5 jaar proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *