Wat betekent NOD?

De term NOD zul je vast wel al eens zijn tegengekomen op een forum of misschien wel op deze website. Veel vrouwen die graag zwanger willen worden hebben het over hun “NOD”. Maar wat is NOD nu eigenlijk?

Wat is NOD?

NOD is de afkorting van Niet Ongesteldheids Dag. De dag waarop je eigenlijk ongesteld zou moeten worden, wat je natuurlijk liever helemaal niet hebt, omdat je in plaats daarvan een positieve zwangerschapstest in je handen wilt hebben.

NOD dag staat synoniem voor Niet Ongesteldheids Dag, de dag waarop je ‘overtijd’ gaat en je een zwangerschapstest kunt gaan doen.

NOD is een belangrijke dag

De term NOD dag wordt zeer vaak gebruikt door vrouwen die bezig zijn met zwanger worden. Door NOD te gebruiken verwijzen ze in het kort naar de dag waarop de volgende menstruatie verwacht wordt. Dat is een belangrijke dag, want de NOD staat synoniem voor de dag waarop je ‘overtijd’ gaat en je een zwangerschapstest kunt gaan doen.

Vanaf nu kun je deze afkorting ook hanteren om deze dag te geven. En daarbij hopen we dat je ‘m niet vaak hoeft te gebruiken!
You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *